Bg mobile Pelister
Frame Pelister

Пелистер преставува место каде што луѓето од различни возрасти и професии не доаѓаат само на ручек, туку и се среќаваат, одржуваат состаноци, или едноставно доаѓаат да си поразговараат дали тоа би било за време на кафе, ручек или десерт. Градската кaфеана Пелистер преставува синоним за успех во угостителството со долга традиција, кафеана во која и старите скопјани ја поминале својата младост.

Frame Pelister

ХОТЕЛ ПЕЛИСТЕР

ХОТЕЛ ПЕЛИСТЕР

Separator

Опуштено доживување

Хотелот нуди луксузно уредени соби и апартмани со поглед на градскиот плоштад.

Separator
Geo location Pelister

Одлична локација

Хотелот Пелистер е лоциран на градскиот плоштад, веднаш над ресторанот Пелистер

Reservation Pelister

On-line резервација

Може да резервирате соба преку пополнување на формуларот кој се наоѓа на нашиот сајт

Име m2 Опис на собата/апартманот Цена
Соба 11 45 m2 Содржи: WC со када, телевизор со кабловска, DVD player, HI-FI стерео систем, мини бар, телефон, клима уред, компјутер со интернет конекција, со француски лежај. 85€
Апартман 12 50 m2 Содржи: WC со џакузи и туш кабина, телевизор со кабловска, DVD player, HI-FI стерео систем, мини бар, телефон, клима уред, компјутер со интернет конекција, со француски лежај. 125€
Соба 17 47 m2 Содржи: WC со туш кабина, телевизор со кабловска, DVD player, HI-FI стерео систем, мини бар, телефон, клима уред, WiFi, со француски лежај. 85€
Соба 16 20 m2 Содржи: WC со туш кабина, телевизор со кабловска, мини бар, телефон, клима уред, WiFi, со два одвоени кревети. 69€
Соба 15 18 m2 WC со туш кабина, телевизор со кабловска, мини бар, телефон, клима уред, WiFi, со два одвоени кревети. 59€
Соба 14 18 m2 WC со туш кабина, телевизор со кабловска, мини бар, телефон, клима уред, WiFi, со француски лежај. 59€Испрати

РЕСТОРАН ПЕЛИСТЕР

РЕСТОРАН ПЕЛИСТЕР

Separator

Богат избор на јадења

Уникатната комбинација на македонската кујна и медитеранското кулинарско мајсторство, ја прави градската кафеана Пелистер омилена меѓу домашните и странските гости.

Separator

КОНТАКТ

КОНТАКТ
Плоштад Македонија б.б.
1000 Скопје

Рецепција: (02) 3239 584
Факс: (02) 3239 584
Ресторан: (02) 3112 482

contact@pelisterhotel.com.mk